Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Privreda

Pet razloga da budete dio BIL Banja Luka 2019

Regionalna biznis networking konferencija, BIL Banja Luka 2019, održaće se 25. aprila u hotelu Bosna u Banjoj Luci i okupiće HR sektor, IT sektor, menadžere i lidere, biznis konsultante i investitore, preduzetnike i privrednike u misiji sticanja novih znanja i razmjene poslovnih iskustava.

Pet razloga da budete dio BIL Banja Luka 2019:

  1. Usvojite nova znanja od biznis stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom

BIL Banja Luka 2019  okupiće vrhunske biznis stručnjake i lidere iz svih sfera poslovanja uključujući: Marija Branovački, sertifikovani ICF kouč (ACC), profesionalni kouč i trener Erickson Coaching International, menadžer prodaje i razvoja u kompaniji Atria Group SEE, Andrija Aleksić, glavni izvršni direktor u Horizon Education, Nermana Ajanović-Hajdarpašić, voditeljica Odjela za projekte i marketing u Kolektiv d.o.o, Bojana Vesić Antić, HR director Mercator – S d.o.o, PCM Trainer, Erickson Coach, Arijana Koskarova, CEO of Creative Hub, 30 od 30 najuspješnih evropskih preduzetnika prema Forbes magazinu, Marko Srabotnik, direktor poslovnih rješenja Bisnode Southern Markets, Zoran Milašinović, CRM konsultant u Prointer ITSS.  Očekuje vas raznovrstan I zanimljiv program koji ima u cilju usvajnje i razmjenu znanja iz oblasti ljudskih resursa, razvoja biznis alata i finansiranja biznisa.

  1. Proširite mrežu poslovnih partnera

Svi zainteresovani učesnici BIL konferencije koji žele uspostaviti nova poznanstva, proširiti krug poslovnih saradnika i u ugodnom okruženju razmijeniti kontakte sa potencijalnim klijentima, imaće priliku predstaviti svoj brend, viziju i misiju na Bisnode Speed Networking-u. Tokom 45-minutne radionice učesnici će imati priliku da održe kratak 1 na 1 sastanak i tako dođu do potencijalnih poslovnih partnera, razmjene ideje i kontakte.

  1. Optimizujte vaše poslovanje

Iskoristite priliku da saznate nove načine kako da optimizujete vaše poslovanje i automatizujete poslovne odluke.  Na BIL Banja Luka 2019 saznaćete kako da koristite “smart data” i biznis alate u ciju optimalnijeg poslovanja

  1. Unaprijedite upravljanje ljudskim resursima u vašoj kompaniji

Jedan od ciljeva BIL konferencije jeste razvoj ljudskih resursa bh. kompanijama i javnom sektoru, kroz promociju pozitivnih praksi u HRM-u, upoznavanje sa strateškim izazovima HRM-a u svijeti i regiji, upoznavanje sa najnovijim saznanjima i praksama, razmjenu iskustava, druženje i umrežavanje sa vodećim HR stručnjacima u svijetu i regiji.

  1. Učestvujete u panel diskusijama o aktuelnim temama

U okviru BIL Banja Luka 2019 biće održane dvije panel diskusije, a razgovaraćemo o zakonskim okvirima u cilju efikasnijeg poslovanja i načinama podrške žena  u biznisu. Na panel diskusiji će učestvovati: Zihnija Hasović, principal manager u European Bank for Reconstruction and Development (EBRD), Almasa Bajrić, suvlasnik i suosnivačica u PRAG d.o.o, Miloš Grujić, direktor Društva zа uprаvljаnje Penzijskim rezervnim fondom, Saša Aćić, direktor Unije udruženja poslodavaca Republike Srpske, Nikola Kužet, savjetnik ministra prosvjete i preduzetništva u Vladi Republike Srpske, Liljana Vukelić, izvršni direktor kompanije Prijedorčanka i tvorac brenda “Gazdina”, Sabina Mujanović, direktorica Vienna osiguranja, Nada Budiša, sekretarka Savjeta za žensko preduzetništvo, Milena Vrhovac, vlasnica I direktorica  kompanije Stolice Bor.

Više informacija o predstojećoj BIL konferenciji, BIL Banja Luka 2019, možete pronaći na www.bilbosnia.com.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Izdvojeno
Close
Back to top button