Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Društvo

Vlada Srpske pomaže Bihaću sa 50.000 KM

 

BANJALUKA – V.d. direktora Sekretarijata Republike Srpske za raseljena lica i migracije Dragan Štrbac potpisao je danas sa savjetnikom gradonačelnika Bihaća Edinom Moranjkićem Sporazum o sufinansiranju projekta “Adaptacija javne rasvjete u prigradskim naseljima Grada Bihaća”.

Štrbac je rekao da je Vlada Republike Srpske u februaru ove godine odobrila 50.000 KM za pomoć Bihaću, a prema zahtjevu tog grada, sredstva su usmjerena za adaptaciju javne rasvjete u srpskim povratničkim mjestima Lohovo, Kulen Vakuf i Martin Brod.

Ocijenjeno je da će realizacija projekta unaprijediti bezbjednosnu situaciju u spomenutim naseljima, te da će biti poboljšani životni uslovi svih mještana, saopšteno je iz Sekretarijata Republike Srpske za raseljena lica i migracije.

Savjetnik Moranjkić govorio je o aktuelnoj situaciji u Bihaću, te problemima vezanim za migrantsku krizu. Naveo je da na prostoru tog grada ima veliki broj migranata koji predstavljaju značajan bezbjednosni izazov.

Direktor centra za socijalni rad u Bihaću Senad Tutić ukazao je na aktivnosti koje ta ustanova preduzima s ciljem pružanja osnovne pomoći migrantima.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button