Društvo

Pojačana frekvencija vozila na granici sa Hrvatskom

BANJALUKA – Na prelazima Velika Kladuša, Gradiška, Brod i Orašje na granici BiH i Hrvatske pojačana je frekvencija vozila, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske.

Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja su nešto kraća.

Loading...

Zbog radova u Hrvatskoj zatvoreni su granični prelazi Ivanica-Gornji Brgat i Novi Grad-Dvor, a za vrijeme obustave omogućen je prelazak pješaka i biciklista.

Iz bezbjednosnih razloga obustavljen je saobraćaj za teretna vozila i autobuse na graničnom prelazu Brčko-Gunja.

Iz AMS-a podsjećaju da su puštene u rad video kamere na graničnim prelazima Novi Grad i Kozarska Dubica, čime je vozačima omogućeno da se putem internet stanice www.ams-rs.com ili mobilne android aplikacije AMS-a upoznaju sa stanjem saobraćaja na tim graničnim prelazima.

Vozači koji kreću na put van granica BiH sada imaju mogućnost da provjere trenutno stanje saobraćaja na deset graničnih prelaza – Gradiška, Gradina, Novi Grad, Kozarska Dubica, Rača, Pavlovića most, Zupci, Brod, Šepak i Karakaj.

AMS poziva vozače da prije polaska na putovanje van granica BiH preko ovih graničnih prelaza provjere trenutno stanje saobraćaja i u slučaju gužvi odaberu drugi, najbliži granični prelaz.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!