Politika

„RAZUMIJEM NJEGOVE RAZLOGE“ Čavića je napustio Jandrić, on od BIVŠEG ZAMJENIKA ovo očekuje

Poštujem odluku Krste Jandrića da napusti stranku, potpuno razumijem njegove razloge, a naši odnosi ostaju korektni i prijateljski, izjavio je za Srpskainfo predsjednik NDP Dragan Čavić.

Loading...

Komentarišući Jandrićevo napuštanje stranke kako bi ostao opozicionar, Čavić kaže da je s njim u nekoliko navrata otvoreno razgovarao o toj temi.

– Jako dugo smo vremena zajedno djelovali i dijelili sve u okviru NDP. To nije bilo ni malo lako, ni u smislu infrastrukture, ni rada na terenu. Jandrić je meni saopštio da se više neće baviti politikom i da u osnovi neće prelaziti ni u jednu drugu stranku, nego da će se više posvetiti profesionalnom angažmanu kao profesor na fakultetu i uvaženi ljekar pulmolog specijalista, doktor nauka u Kliničkom centru – kaže Čavić.

Dodaje da je o odluci sada već bivšeg svog zamjenika obavijestio sve članove Predsjedništva i Glavnog odbora NDP.

– Gospodin Jandrić će i dalje da bude član našeg kluba poslanika, ali naravno on glasa po svojoj savjesti. Tu neće biti nikakve promjene, sve ostalo zavisi od njega. U svakom slučaju, ostali smo u korektnim, prijateljskim odnosima. Potpuno razumijem njegove razloge, kao što i on apsolutno razumije odluku koju je svojvremeno donijelo Predsjedništvo o priključivanju vladajućoj koaliciji. Od 20 članova Predsjedništva, 19 ih je bilo za ovakav politički pristup, a taj jedan glas je bio gospodin Jandrić. Njegovu odluku ne mogu mijenjati niti uticati na nju. On je dovoljno stabilan, ozbiljan, zreo čovjek koji donosi svoje odluke – rekao je Čavić.

Izvor

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o

Izdvojeno

Close
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!