Društvo

Predavanja o polno prenosivim bolestima za đake

PRIJEDOR – Aktiv pedagoga i psihologa srednjih škola Prijedor saopštio je da u dogovoru sa direktorima škola sprovodi aktivnosti u okviru programa “Briga o djetetu – zajednička odgovornost i obaveza”.

“Ovaj program je obavezan za sve škole u Republici Srpskoj i obuhvata multisektorsku saradnju Centra za socijalni rad, Doma zdravlja, policije, gradske uprave, osnovnih i srednjih škola”, navodi se u saopštenju.

Loading...

Prijedorski aktiv organizovao je danas i sutra predavanje za učenike srednjih škola o temi polno prenosivih bolesti koju će izlagati doktor specijalista ginekologije Danijela Kesar Dimitrijević.

Za četvrtak, 11. april, najavljeno je predavanje predstavnika Centra za socijalni rad za roditelje učenika srednjih škola o temi vaspitnog zanemarivanja djece.

Sva predavanja održavaju se u amfiteatru Srednjoškolskog centra, najavila je predsjednik Aktiva pedagoga i psihologa srednjih škola Prijedor Maja Zorić.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!