Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

Djeca povrijeđena kod Čelinca i dalje u komi

BANJALUKA – Dječak i djevojčica čiji su inicijali P.D. i S.D, koji su teško povrijeđeni u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Jošavka Gornja kod Čelinca, i dalje su u komi, a sve prognoze u vezi sa njihovim zdravstvenim stanjem su neizvjesne, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske.

Pacijent P.D. (1) hospitalizovan je u Klinici za dječiju hirurgiju. Prema riječima načelnika ove Klinike dr Zorana Rakonjca, pacijent je zadobio tešku povredu glave, grudnog koša i abdomena. Pacijent se i dalje nalazi u stanju kome, priključen na aparate za mehaničku ventilaciju, a sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su neizvjesne.

Pacijentkinja S.D. (2) hospitalizovana je u Klinici za dječiju hirurgiju. Prema riječima načelnika ove Klinike dr Zorana Rakonjca, pacijentkinja je zadobila tešku povredu glave, grudnog koša i abdomena. Pacijentkinja se i dalje nalazi u stanju kome, priključena na aparate za mehaničku ventilaciju, a sve dalje prognoze u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem su neizvjesne.

Pacijentkinja V.D. (29) hospitalizovana je u Službi za neurohirurgiju. Prema riječima načelnice ove Službe, doc. dr Vesne Ivanišević, pacijentkinja je zadobila povredu glave. Njeno zdravstveno stanje za sada je stabilno i ona ostaje na daljem bolničkom praćenju i liječenju.

Pacijentkinja D.D. (27) hospitalizovana je u Službi za neurohirurgiju. Prema riječima načelnice ove Službe, doc. dr Vesne Ivanišević, pacijentkinja je zadobila povredu glave. Njeno zdravstveno stanje za sada je stabilno i ona ostaje na daljem bolničkom praćenju i liječenju.

Da podsjetimo, šest osoba, među kojima je troje maloljetne djece povrijeđeno je 3. aprila u saobraćajnoj nezgodi na putu Čelinac-Ukrina, u mjestu Jošavka Gornja.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button