Magazin

Latino diva prvi put o prevarama svog vjerenika

Nedugo nakon objave vjeridbe u javnosti su se pojavile priče da je Aleks Rodrigez tokom ove veze imao i afere sa dvije žene.

Glumica i pjevačica Dženifer Lopez se sredinom prošlog mjeseca na društvenim mrežama pohvalila ogromnim dijamantom na ruci i time objavila vjeridbu sa dvogodišnjim partnerom Aleksom Rodrigezom.

Loading...

Nedugo nakom objave vjeridbe počela su nagađanja o datumu svadbe i o tome kako će cijela ceremonija izgledati. Međutim, u jednom intervjuu je i sama Dženifer progovorila o ovom i time mnoge iznenadila:

“Još ništa ne planiramo. Tek smo se vjerili. Odmah nakon vjeridbe su me čekali neki veliki poslovni projekti koje moram da završim do kraja godine pa iskreno ne znam ni da vam kažem šta će se sve dogoditi.”

“Zapravo nismo ni sigurni da li želimo uopšte da uguramo vjenčanje u tako gust raspored ili ćemo ipak još da sačekamo. Ništa još ne znam.”

Nedugo nakon objave vjeridbe u javnosti su se pojavile priče da je Aleks Rodrigez tokom ove veze imao i afere sa dvije žene. Jedna od njih je Plejbojeva zečica Zoe Gregori, koja tvrdi da ima dokaze da je Rodrigez tražio polni odnos s njom.

Na ove optužbe Dženifer ni njen vjerenik nisu imali odgovor, ali mnogi tvrde da je upravo ovo razlog za odlaganje vjenčanja.

Ipak, Dženifer se nedavno prvi put oglasila povodom toga.

“Znam šta je istina. I poznajem Aleksa. On takođe zna ko sam ja. Jednostavno smo srećni. Nećemo da dopustimo drugim ljudima da nam govore kakav je naš odnos, jer mi znamo šta imamo”, rekla je Džej Lo u radio-emisiji “The Breakfast Club”.

Pjevačica je takođe dodala da je morala da okonča glasine, kao i da vjeruje u ljubav sa Rodrigezom, a da li će njihova veza opstati, ostaje nam da vidimo

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!