Sport

Poraz Nišikorija u Monte Karlu

Masters u Monte Karlu ostao je i bez petog nosioca. Japanac Kei Nišikori poražen je u drugom kolu od 49. igrača svijeta, Pjer-Iga Erbera.

Francuz je slavio sa 7:5, 6:4 poslije 103 minuta igre, a Nišikoriju je ovo drugi uzastopni poraz na startu turnira pošto je u Majamiju poražen od Dušana Lajovića.

Loading...

Nišikori je u prvom setu u petom i devetom gemu imao ukupno šest brejk lopti, ali nijednu nije uspio da realizuje dok je Erber iskoristio prvu koja mu se ukazala u 12. gemu, tako je dobio set sa 7:5.

U drugom setu ista slika, Japanac je prokockao još četiri brejk lopte i ponovo je poklekao u finišu, tačnije u desetom gemu.

Erber će u osmini finala igrati sa devetim nosiocem, Hrvatom Bornom Ćorićem koji je dan ranije bio bolji od Španca Haumea Munara.

Dalje ide i Rus Danil Medvedev koji je pobijedio Moldavca Radua Albota sa 6:1, 6:2, kao i Grk Stefanos Cicipas koji je savladao Kazahstanca Mihaila Kukuškina sa 6:3, 7:5.

Nagradni fond Mastersa u Monte Karlu je 5,58 miliona evra.

(b92)

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!