Magazin

Rada Manojlović vraća kockarske dugove svog momka

Momak Rade Manojlović Haris Berković navodno je zapao u ogromne kockarske dugove, zbog čega i ona preživljava pravu dramu. Naime, njemu su navodno za vratom zelenaši kod kojih se zadužio, pa mu sada prijete brutalnim batinama ukoliko im ne vrati pare, prenosi Kurir.rs.

“Već neko vrijeme pjevačica i njen izabranik, takođe pjevač, ne pojavljuju se u javnosti. Rada i Haris su mjesecima unazad u ozbiljnim problemima, iz kojih ne znaju kako se iščupati, a sve je počelo još prije godinu, kada se Berković odao kocki. U početku je sam mogao plaćati dugove od svog novca, ali više to ne može jer ne zarađuje toliko, pa mu je u pomoć pritekla djevojka”, otkrio je izvor.

Pjevačica je veoma zabrinuta i uplašena za Harisa.

“Vrlo ozbiljne stvari su u pitanju. Rada je veoma zabrinuta i uplašena za Harisa jer duguje nekoliko desetina hiljada eura. Ona je počela vraćati pare umjesto njega, ali veliki dug i dalje postoji. Koliko je situacija ozbiljna, shvatila je kada su zelenaši poslali Harisu poruku da će ga ubiti od batina ukoliko ih bude zavlačio”, rekao je isti izvor.

Pjevačica lijepo zarađuje i spremna je sve učiniti za njega.

“Haris nema tezge kao ranije, samim tim ne može sakupiti toliko novca. Rada lijepo zarađuje, ali ni to nije dovoljno da se odjednom plati dug. Ona svog dečka voli i spremna je sve učiniti za njega. Ipak, ovoga puta ga je uvjetovala da će mu pomoći, ali mora zaboraviti na kocku. Obećao joj je da će se osloboditi tog poroka. I zasad, kako sam čuo, zaista poštuje njihov dogovor. Ni njemu nije svejedno i uplašen je zbog prijetnji, ali vjeruje da će sve na kraju biti uredu”,  kazao je izvor.

Rada je očajna zbog problema kroz koje prolazi, pa skoro nikome i ne govori šta je muči posljednja dva mjeseca. Povjerila se samo najbližim prijateljima, a ni svom ocu Radetu ništa nije rekla da ga ne bi zabrinula, piše Kurir.rs.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!