Region

Oglasio se profesor koji je ošamario učenicu: “Podnosim prijavu”

BEOGRAD – Profesor Sedme beogradske gimnazije Z.O., koji je ošamario učenicu u četvrtak tokom časa, izjavio je danas da je to učinio u stanju neuračunljivosti, jer je učenica svoje nezadovoljstvo ocjenom izražavala vikom i neprimjerenim ponašanjem i najavio da će protiv učenika J.K. i P.P. koji su reagovali u odbrani drugarice, podnijeti krivične prijave zbog “laži i manipulacija”.

Kako je naveo, učenica J.K., kada ju je opomenuo da se tako ne ponaša najprije je sjela na klupu i okrenula mu leđa, a potom na upozorenje odgovorila da on nije nikakav autorit kada “ona može tako da sedi”.

Zatim mu se, dodaje, unijela u lice, uštinula ga i kikom udarila po očima kada se okretala, prenijeli su beogradski mediji otvoreno pismo Z.O.

“U tom trenutku, u stanju neuračunjljivosti, za šta imam dokaz od psihijatra, ja sam je ošamario, te je ubrzo učenik P.P. ustao i tri puta me udario u glavu. Zbog njegovih udaraca lekari su konstantovali da je trauma pretrpljena i stavili su mi kragnu”, rekao je Z.O. i dodao da će u krivičnom postupku dokazati svoju nevinost.

“Moje delanje putem šamara bilo je posledica nužne odbrane koja se desila u stanju neuračunljivosti”, naveo je Z.O.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!