Politika

Stevandić: Ako se raspadne BiH, SDA glavni krivac

Šef Srpskog kluba poslanika u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Nenad Stevandić poručio je da će SDA, ukoliko nastavi sa blokadama u formiranju zajedničkog niova vlasti, dovesti u pitanje u BiH i biti glavni krivac za njen mogući raspad.

Komentarišići blokade u formiranju zajedničkog nivoa vlasti BiH, Stevandić je za “Euro Blic” rekao da SDA zbog interesa u kantonima i Federaciji žrtvuje BiH za koju se deklarativno zalaže.

Loading...

On je rekao da jedino nivo BiH trpi zbog opstrukcija, dok Srpska funkcioniše.

“Ali, posredno trpi i Republika Srpska, jer su mnogi projekti, poput auto-puteva, za koje su zainteresovani partneri iz EU, banke iz Turske, usporeni ili zakočeni zbog interesa SDA ili ličnih projekcija Bakira Izetbegovića, koji možda sanja da bude neki novi sultan. Ne može”, istakao je Stevandić.

Komentarišući dogovor SNSD-a, SDA i HDZ-a o podjeli resora u Savjetu ministara, Stevandić je rekao da Srpskoj pripalo ono što treba, kao i da će Ujedinjena Srpska, čiji je predsjednik, biti dio Savjeta ministara.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!