Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Sport

Đere nakon drame sa Gulbisom u četvrtfinalu Budimpešte

Srpski teniser Laslo Đere savladao je Ernestsa Gulbisa sa 2:1 nakon dva “taj brejka” i plasirao se u četvrtfinale turnira u Budimpešti.

Prvi set je počeo veoma dobro po letonskog tenisera, pošto je osvojio gem na svom servisu, pa potom napravio i brejk i lako došao do 2:0, Đere se brzo vratio 2:2, potom su oba tenisera “zadržala svoj servis”, da bi u nastavku seta Đere dobio 3 gema, a Gulbis 1, što je značilo da je prvi set pripao srpskom teniseru rezultatom 6:4.

Već u drugom setu smo vidjeil veliku dramu, pošto je Đere uspio da prednost od 3:1 prokocka i dozvoli Letoncu da se vrati na 3:3, kasnije se gledala prava rezultatska klackalica i ušli smo u “taj brejk”, koji je Gulbisu pripao sa 8:6.

Treći, odlučujući set, pripao je Laslu Đereu, ali ni taj set nije lako izvojevan, pošto je srpski teniser morao u taj brejk. Gulbis je dva puta imao veliku prednost 3:1 i 5:3, ali nije uspijevao da slomi Đerea, koji se brzo vratio na 5:5, pa i na 6:6 da bi taj brejk pripao njemu “nešto lakše”, rezultatom 7:2, pošto je Gulbis čak tri poena na svom servisu izgubio.

Ovaj duel je trajao maltene tri sata, tačnije dva sata i 59 minuta, a Đere će u narednom kolu ATP turnira u Budimpešti igrati protiv boljeg iz duela Matea Valkuša i Janika Sinera.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button