Društvo

U Zalužanima danas centralna svečanost povodom Dana policije Srpske

BANJALUKA – Dan policije Republike Srpske biće obilježen danas nizom aktivnosti u Banjaluci, a centralna svečanost biće održana u Centru za obuku Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srpske u Zalužanima.

Loading...

Svečanosti će prisustvovati predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović, predsjednik Narodne skupštine Nedeljko Čubrilović, premijer Srpske Radovan Višković, ministar energetike i rudarstva Petar Đokić, kao i ministar odrbrane Srbije Aleksandar Vulin.

Iz MUP-a Srpske je najavljeno da će obilježavanje Dana policije početi u 11.00 časova parastosom za 782 poginula pripadnika MUP-a i polaganjem vijenaca kod Centralnog spomenika ispred sjedišta ove institucije.

Programom je predviđeno da u 11.50 časova bude svečano otvorena priključna saobraćajnica na magistralni put M 16 kod kružnog toka, pored Centra za obuku u Zalužanima.

Izjave za novinare planirane su nakon završetka centralne svečanosti u Centru za obuku u Zalužanima koja počinje u 12.00 časova.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!