Politika

Petrović: Dodik i Cvijanovićeva naredne sedmice u Doboju

DOBOJ – Predsjednik Povjereništva dobojskog SNSD-a Obren Petrović najavio je danas da će naredne sedmice SNSD u Doboju posjetiti predsjednik partije Milorad Dodik i potpredsjednik Željka Cvijanović.

Petrović je pred početak sjednice povjereništva rekao novinarima da će odbor ove stranke biti najjača politička opcija u Doboju, a drugi po snazi u Republici Srpskoj. On je poručio da će Doboj dobiti mnogo više uz pomoć SNSD-a, Vlade, predsjednika Srpske i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH.

Loading...

Petrović je istakao i da će uslijediti rad na terenu sa mjesnim odborima, jer je namjera da se ojačaču i tako postižu bolji rezultati.

Dosadašnji predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Uroš Gostić rekao je da će na današnjem sastanku biti donesene određene smjernice o narednom djelovanju.

On je pojasnio da je ovo prvi sastanak u novoj formaciji koju čine članovi SNSD-a i dijela drugih stranaka, koji se priključuju, sa ciljem da se stvori jedna baza biračkog tijela da se ne bi razmišljalo da li su u pitanju lokalni ili republički izbori.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik raspustio je Gradski odbor SNSD-a u Doboju i za predsjednika povjereništva 18. aprila imenovao Obrena Petrovića.  

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!