Svijet

Ostavio sina u autu i otišao na posao, dječak umro od toplotnog udara

U Sent Polu u američkoj državi Minesoti u subotu je uhapšen 26-godišnji muškarac, koji je osumnjičen za ubistvo iz nehata sopstvenog djeteta.

Kristofer Tejlor je, prema sopstvenim riječima, ostavio četvorogodišnjeg sina u parkiranom automobilu i otišao da radi na roštiljijadi u centru grada. Tvrdi da je prethodno nekoliko sati proveo sa sinom, ali se mališan navodno oko 14:45 požalio da je umoran. Zbog toga ga je smjestio u kola, “malo otvorio prozor” i dao mu igricu da se zanima.

Loading...

Kada se vratio oko 17:15. primjetio je da se dijete “ukrutilo”. Dozivao ga je, ali dječak nije reagovao.

Poslije toga ga je odmah odvezao u bolnicu, ali ljekari su mogli samo da konstatuju smrt.

Kada je dječakova majka ispričala policiji da je otac došao po sina prethodne noći oko pola tri, zato što je ona sutradan morala rano na posao, otac je ponovo saslušan. Tada je priznao da je mališana ostavio u kolima cijelu smjenu, koja je počela oko 11:30, a završila se oko pet.

Pretpostavlja se da je dijete doživjelo toplotni udar, jer je na jakom suncu temperatura u kolima bila iznad 50 stepeni Celzijusa, prenio je Blic.rs.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!