Banjaluka

Gradonačelnik Radojičić u Sarajevu na panelu o „zelenim gradovima“

Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić, učestvovao je danas u panel diskusiji „Zeleni gradovi = kvalitetniji život građana“, koja je održana u Sarajevu u okviru Godišnjeg sastanka i poslovnog foruma Evropske banke za obnovu i razvoj 2019.

Loading...

Na ovom panelu bilo je riječi o održivom razvoju modernih gradova, koji podrazumijeva akcione planove za rješavanje problema, kao što su vodosnabdijevanje, otpadne vode, zagađenje vazduha, modernizacija saobraćaja, zaštita od prirodnih katastrofa i slično.

Gradonačelnik Radojičić učestvovao je na ovom panelu na poziv Evropske banke za obnovu i razvoj, zajedno sa ministrom za investicije i međunarodnu saradnju Egipta Saharom Naserom, gradonačelnikom Tirane Erionom Veliajem i nekoliko zvaničnika Evropske banke za obnovu i razvoj, Svjetskog klimatskog fonda i uglednih svjetskih kompanija.

Samit EBRD-a održava se danas i sutra u Sarajevu i na njemu učestvuje oko 2.800 zvaničnika iz cijelog svijeta, uključujući šefove država i vlada, te brojne predstavnike međunarodnih organizacija.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!