Magazin

Dnevni horoskop za 21. maj 2019: Bikovi razočarani, Lavovi u zabludi, Ribama ništa ne ide…

Saznajte astro prognozu za utorak 21. maj 2019. godine

OVAN
POSAO: Moguće je da ćete zbog problema u komunikaciji sa nekim iz poslovnog okruženja napraviti sebi problem koji će imati dugotrajne posljedice.
LJUBAV: Odlučili ste da pokažete partneru šta očekujete od vaše veze. Čekate pravi trenutak da pokrenete to pitanje.
ZDRAVLJE: Povedite računa o alergijama.

BIK
POSAO: Ako se nadate velikoj promjeni na poslovnom planu, ostat ćete razočarani. Budite skromniji u svojim očekivanjima.
LJUBAV: Vaše nezadovoljstvo trenutnom vezom samo raste i postaje vam jasno da je ta priča gotova.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa krvnom slikom.

BLIZANCI
POSAO: Ovaj dan vam nosi promjene i neočekivane komplikacije koji mogu da ugroze mir koji ste do sada na neki način imali.
LJUBAV: Neočekivano ćete sresti osobu iz prošlosti koja će u vama probuditi jake emocije koje će i vas same iznenaditi.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

RAK
POSAO: Očekujte pozitivan preokret koji će vam donijeti priliku za povećanje zarade. Od vašeg zalaganja zavisi koliko ćete je dobro iskoristiti.
LJUBAV: Došlo je vrijeme za velike odluke na emocionalnom planu. Ako razmišljate o sklapanju braka, naredni period vam je posebno povoljan za tako nešto.
ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa bešikom.

LAV
POSAO: Postoji mogućnost da vam neko iz poslovnog okruženja daje potpuno pogrešne savjete koje vi ne prepoznajete kao takve i vjerujete im.
LJUBAV: Voljeli biste da prebolite osobu sa kojom ste se nedavno razišli, ali u isto vrijeme vas rastužuje pomisao da je zaboravite. Jako vam je teško.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima.

DJEVICA
POSAO: Vaš plan će poremetiti iznenadni troškovi, ali uz promjenu organizacije moći ćete da se izborite sa tim na pravi način.
LJUBAV: Vaša veza prolazi kroz još jednu krizu, a ukazuje vam se prilika za manju avanturu. Niste sigurni šta treba da uradite.
ZDRAVLJE: Povedite računa o hormonima.

VAGA
POSAO: Možete da očekujete miran dan u kome vaša rutina ni na koji način neće biti poremećena. Opustite se danas.
LJUBAV: Vaš partner je pokazao neke svoje strane koje su vas jako iznenadile. Vaša percepcija te veze se mijenja i više ništa nije sigurno.
ZDRAVLJE: Skloni ste depresivnim stanjima.

ŠKORPIJA
POSAO: Današnji dan je povoljan za poboljšanje odnosa sa kolektivom. Ako postoji nešto iz prošlosti zbog čega se kajete, pravi je trenutak da se izvinete.
LJUBAV: Imat ćete zanimljiv razgovor sa osobom koja već duže vremena pokušava da vas osvoji. Način na koji se ponaša prema vama vam podiže samopouzdanje.
ZDRAVLJE: Odlično se osjećate!

STRIJELAC
POSAO: Nadate se napretku na poslovnom nivou i to vam daje motivacije i energije da se maksimalno trudite.
LJUBAV: Moguće je da odbijate da priznate sebi koliko su ozbiljni problemi koje imate sa partnerom. Niste navikli na tako komplikovane odnose.
ZDRAVLJE: Moguć je kamen ili pijesak u bubregu.

JARAC
POSAO: Budite oprezni kada je u pitanju donošenje odluka. Jedan rizičan potez vas može dovesti do gubitka trenutne pozicije.
LJUBAV: Sve više stičete utisak da voljena osoba više brine o svojim potrebama nego o vašoj zajedničkoj budućnosti i to vas ljuti.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa imunitetom.

VODOLIJA
POSAO: Jako je važno da sačuvate smirenost pred problemima koji će se neočekivano pojaviti. Ništa nije tako nerješivo kako nekad izgleda.
LJUBAV: Možete da očekujete novo poznantvo sa osobom koja će vam otvoreno pokazati svoje interesovanje.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa srcem.

RIBE
POSAO: Danas ćete imati osjećaj da vam ništa ne polazi za rukom uprkos svom trudu. Imajte na umu da je to samo prolazno teško stanje.
LJUBAV: Sve više vam nedostaje sloboda i čekate povod da konačno prekinete vezu koja vas već duže vremena samo opterećuje.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa probavom.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!