Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Magazin

Dnevni horoskop za 24. maj 2019: Rakovi razočarani, Vage napreduju, Strijelcima dan napetosti…

Saznajte astro prognozu za petak 24. maj 2019. godine:

OVAN
POSAO: Za sve osobe rođene u ovom znaku koji se bave privatnim poslom, današnji dan znači mogućnost ostvarivanja neke veće zarade.
LJUBAV: Spremni ste za važne odluke i ozbiljno planirate budućnost, ali vaš partner ne misli da je vrijeme za to. Ima utisak da sve doživljavate preozbiljno.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

BIK
POSAO: Došli ste do prezasićenja istom svakodnevicom koja vam se ne dopada, a koju se plašite da napustite. Moguće je da ćete pokrenuti konačnu promjenu.
LJUBAV: Možete da očekujete da ćete upoznati osobu rođenu u vašem znaku i da ćete ostvariti dobru komunikaciju sa njom od samog početka.
ZDRAVLJE: Sinusi su vam osjetljivi danas.

BLIZANCI
POSAO: Zadovoljni ste trenutnim stanjem na poslu, pogotovo po pitanju finansija. Dugo ste radili da biste dovde došli i sad uživate u onom što ste postigli.
LJUBAV: Ne očekuju vas turbulentna dešavanja na emotivnom planu. Vašu vezu sa voljenom osobom kao da ništa ne može da poremeti.
ZDRAVLJE: Pazite na štitnu žlijezdu i hormone.

RAK
POSAO: Velika očekivanja vas neminovno vode ka razočarenjima. Pokušajte da realnije shvatite okolnosti u kojima se nalazite.
LJUBAV: Toliko ste zaljubljeni u svog partnera da ste spremni da se potpuno promjenite da biste ga zadržali dugo pored sebe.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa migrenom.

LAV
POSAO: Ovo je pogrešan trenutak da se zaliećete u nove poduhvate. Najbolje bi bilo da sve važne planove odložite za neki drugi put.
LJUBAV: Veoma vam se dopada jedna osoba koja prema vama ne pokazuje nikakvo interesovanje. Privlači vas izazov da je osvojite.
ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su mogući.

DJEVICA
POSAO: Konačno je došlo vrijeme za neke pozitivne preokrete. Moguće je da ćete dobiti pomoć u rješavanju svojih problema na neočekivani način.
LJUBAV: Jedna jaka i samopouzdana osoba će otvoreno pokazati interesovanje za vas. Njen hrabri stav vas istovremeno odbija i privlači.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate danas.

VAGA
POSAO: Polako dolazite do unapređenja kome se nadate. Nastavite da se trudite ovako još nekoliko mjeseci i doći ćete do svog cilja.
LJUBAV: Želite da uđete u vezu koja je stabilna i javna. Dostva vam je komplikacija koje idu uz tajnu vezu.
ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža, ukočeni ste.

ŠKORPIJA
POSAO: Moguće je da ćete danas imati i više posla i više energije da radite, pa će vam ovaj dan proći aktivno i uspješno.
LJUBAV: Uživate u neobaveznom flertu i kratkim avanturama. Niste raspoloženi da se vežete za neku osobu na duže vrijeme.
ZDRAVLJE: Odgovara vam bavljenje sportom.

STRIJELAC
POSAO: Danas vas očekuje napeta atmosfera na radu i sukobi sa bliskim saradnicima. Pokušajte da ne napravite nešto mnogo naglo.
LJUBAV: Odlučili ste da više ne krijete svoje nezadovoljstvo i da ozbiljno popričate sa svojim partnerom o vašoj budućnosti..
ZDRAVLJE: Slabija cirkulacija.

JARAC
POSAO: Spremni ste za velike promjene i aktivno inicirate njihov početak. Imate osjećaj kao da ste predugo trpjeli nešto što vam ne odgovara.
LJUBAV: Između vas i osobe koja vam se dopada stoje brojne prepreke. Moguće je da je vaša veza na neki način zabranjena.
ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža.

VODOLIJA
POSAO: Nalazite se na raskrsnici po pitanju vaše karijere i svjesni ste prednosti i mana svih opcija. Neodlučni ste u kom pravcu da krenete.
LJUBAV: Provest ćete lijep dan sa voljenom osobom ispunjen lijepim trenutcima koje ćete oboje dugo pamtiti.
ZDRAVLJE: Povedite računa o svojoj jetri i bubrezima.

RIBE
POSAO: Današnji dan za vas ne nosi nikakve promjene. Pokušajte da spustite svoja očekivanja i prihvatite trenutnu situaciju.
LJUBAV: Voljena osoba pokazuje dosta nepovjerenja prema vama zbog čega vas stalno ograničava. Ne želite to da trpite.
ZDRAVLJE: Uznemireni ste i pod stresom.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button