Banjaluka

Šteta na poljoprivrednim usjevima u Banjaluci 280 hiljada KM

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je da je procijenjena šteta na poljoprivrednim usjevima 280.000 KM, te da bi uskoro trebalo da bude gotov i izvještaj o šteti na objektima.

Radojičić je novinarima rekao da će gradska uprava danas razmatrati izvještaje komisija za procjenu štete od nedavnih poplava i odlučiti da li i u kom iznosu će pomoći građanima pri sanaciji. 

On je naveo da najavljene padavine neće uzrokovati poplave, te ocijenio da bi ova godina mogla biti problematična kada je riječ o poljoprivrednim usjevima, budući da nema dovoljno sunčanih dana. 

Radojičić je istakao da su urađene analize vode pokazale da nema promjena u kvalitetu vode na području grada, te da nema razloga za zabrinutost. 

“Gradsko preduzeće `Vodovod` redovno prati kvalitet vode i nije bilo nikakvih velikih promjena, kako u vrijeme poplava, tako ni proteklih dana”, rekao je Radojičić.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!