Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Magazin

Sva pravila samopotamnjivanja

S obzirom na to da nas je sunce, čini se, zaboravilo s prvim toplim danima imaćemo problem da smjelo obučemo lepršave ljetne komade, jer nismo imali vremena da radimo na svom tenu, kako bi nam odjeća savršeno pristajale.

Naravno, sreća je što uvijek možemo da posegnemo za nekim od proizvoda za samopotamnjivanje, pod uslovom da znamo kako da ih nanesemo pravilno, kako bi ten bio ujednačen, bez neurednih fleka.

Iako je solarijum najefikasnije rješenje koje će nas brzo dovesti do suncem okupanog tena, on može imati i brojne negativne uticaje na našu kožu.

Lijepa koža je zdrava koža i zato ne želimo da je oštetimo, pa je pravi izbor za tople sunčane dane neki od proizvoda koji će efikasno potamniti kožu, bez ijedne negativne posljedice.

Proizvodi za samopotamnjivanje pružiće vam zdrav preplanuli ten, kao da ste se tek vratile sa plaže, naravno pod uslovom da ste ih pravilno nanijeli.

Za postizanje lagane preplanulosti, najbolji izbor su definitivno pjenasti proizvodi za samopotamnjivanje.

Međutim, ako vaša koža pripada suhom tipu, odaberite uljane proizvode ili hidratantnu kremu, koje će vašu kožu, pored toga što će je potamniti i bogato nahraniti.

Da biste izbjegli neuijednačeno nanošenje proizvoda za samopotamnjivanje i neuredan, flekv ten, potrebno je da kožu dobro pripremite za nanošenje proizvoda, a prvi korak je definitivno temeljan piling cijelog tijela, kako biste otklonili sve mrtve ćelije na koži i pripremile je za ujednačen preplanuo ten.

Poželjno je da prije nanošenja proizvoda izdepilirate sve nepoželjne dlačice, kako bi koža što bolje upila proizvod za samopotamnjivanje.

Važno je da nakon tuširanja sačekate da se vaša koža dobro osuši, jer ako je vlažna ili masna, postoji vjerovatnoća da nećete jednako nanijeti proizvod svuda, ili da ga koža neće upiti istim intenzitetom.

Proizvod obavezno nanesite specifjalnom rukavicom, koju ćete dobiti u pakovanju proizvoda, kako biste izbjegli da vam dlavnovi previše potamne i nokti na ruci izgledaju neuredno.

Ako ispoštujete sva ova pravila i redovno nanosite proizvod za samopotamnjivanje, već sa prvim sunčevim danima, moći ćete da prošetate vaš preplanuli, ljetni ten.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button