Hronika

Protiv uhapšenih u akciji “Klub” biće podnesen izvještaj tužilaštvu

BANJALUKA – Protiv 11 lica uhapšenih u akciji kodnog naziva “Klub”, kao i lica čiji su inicijala S.N, koji se nalazi na izdržavanju zatvorske kazne u Kazneno-popravnom zavodu u Doboju, biće podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu.

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske u saradnji sa Policijskom upravom Banjaluka, a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka sprovodeći operativnu akciju kodnog naziva “Klub” usmjerenu na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja se bavila neovlaštenom proizvodnjom i prometom opojnih droga i navođenjem na prostituciju pretresli su više lokacija i slobode lišili 11 lica, saopšteno je iz MUP-a Srpske.

Loading...

Riječ je o licima čiji su inicijali S.B, M.S, L.D, N.K, M.K, A.I, LJ.B, S.A, D.B, M.M. i D.J.

U saopštenju se ističe da je tokom sprovođenja akcije pronađena i zaplijenjena određena količnina opojne droge marihuane, spida, oprema za pripremanje i konzumiranje nakotičkih sredstava, kao i mobilni telefoni.

Srna nezvanično saznaje da su u okviru operativne akcije kodnog naziva “Klub” slobode lišeni Srđan Boškov, Mirko Salamić, Lea Dokmanović, Nail Kapo, Medina Kapo, Amer Isaković, Ljubiša Bajičić, Stefan Adamović, Dijana Babić, Marinko Marjanović i Jelača Dragan.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!