Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Sport

Dodik razgovarao s Majdovim: Mi smo jedan tim

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik razgovarao je danas u Istočnom Sarajevu sa džudistom Nemanjom Majdovim o odličnom početku takmičarske sezone, ostvarenim rezultatima, kao i o planovima za budućnost.

Majdov je nakon sastanka rekao Srni da on i njegov tim imaju veliku podršku Dodika, Vlade Republike Srpske i Ministarstva porodice, omladine i sporta, koji su mu omogućili da ima optimalne uslove za trening.

“Predsjednik Dodik je i mom timu i meni pomogao da izgradim dobre uslove i konstantno mi pomaže da postignem što bolje rezultate, tako da smo mi jedan tim koji zajedno pobjeđuje. Ogromnu zahvalnost dugujem predsjedniku, ali i Vladi Srpske i resornom ministarstvu”, naglasio je Majdov.

Majdov je istakao da je ove godine ostvario najbolji početak sezone ikada, osvojivši tri medalje na velikim takmičenjima i osvajanjem bitnih bodova za ostvarivanje olimpijske norme.

“Osvojio sam prvi gran-pri u Marakešu (Maroko), prvi gren-slem u karijeri u Bakuu (Azerbejdžan), a osvojio sam i medalju na gran-pri takmičenju u Kini. Ovo je za mene početak sezone iz snova i predstavlja najbolje rezultate u mojoj dosadašnjoj karijeri, ako se izuzme titula svjetskog prvaka 2017. godine”, rekao je Majdov.

On je dodao da u Istočnom Sarajevu trenutno boravi dio muške džudo reprezentacije Srbije, koja se sprema za predstojeće Evropske igre u Minsku.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button