Hronika

Jeziva tragedija: Prijatelj mu traktorom prignječio glavu

U Sonti kod Apatina u srijedu, u prepodnevnim satima, pod nesrećnim okolnostima stradao je Stipan Miloš (69). On je poginuo u svom dvorištu nakon što mu je prijatelj traktorom prignječio glavu. 

Kako saznaju Novosti, Stipan je na dan pogibije pozvao prijatelja Đuru Oršoša (57) iz ovog mjesta, da svojim traktorom, uz pomoć sajle, povuku njegov traktor kako bi on upalio.

Priča se da je Oršoš traktorom, zasad pod nejasnim okolnostima, krenuo u rikverc kako bi zakačio sajlu za šlepanje, te da se u tom trenutku Stipan našao između dva vozila, a njegova glava među točkovima oba traktora. 

Ljekari Hitne pomoći iz Apatina dali sve od sebe da ga spasu, ali je nažalost, nesrećni Stipan ubrzo zbog teških povreda glave preminuo u vozilu Hine pomoći na putu do apatinskog Doma zdravlja.

Mještani kažu da su Miloš i Oršoš planirali taj dan da provedu u šumi na izvlačenju drva za ogrev. Policija ispituje čitav ovaj slučaj, a tijelo nastradalog je poslato na obdukciju na Institut za sudsku medicinu u Novi Sad.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!