Banjaluka

U ponedjeljak konferencija beba: Obustava saobraćaja u centru

Konferencija beba biće održana u ponedjeljak, 24. juna u Parku „Petar Kočić“ sa početkom u 18 časova. Iz Ministarstva porodice, omladine i sporta RS saopštili su da su za konferenciju beba u Banjoj Luci pripremljeni zanimljivi sadržaji poput puzijade za bebe i rolerijade i biciklijade za malo starije mališane, a takmičiće se i roditelji.

Uz muziku, igrice, takmičenja, animatore biće izabrana najmlađa i najstarija beba, kao i beba sa najviše braće i sestara, a mališane će zabavljati Mala pjevačka akademija, plesni studio Siti džez, plesni studio Point, vrtić Zvjezdica, vrtić Sreća, KUD 14. februar Debeljaci, te Studio glume Roda.  Za sve pobjednike takmičenja sponzori su obezbijedili nagrade.

Loading...

Povodom ove manifestacije, u ponedjeljak, od 16.30 do 20.30 časova, biće obustavljen saobraćaj u Ulici kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od  Bulevara cara Dušana do Aleje Svetog Save.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju Ulicom kralja Petra I Karađorđevića, dio od Bulevara cara Dušana do Ulice aleja Svetog Save, izvršiće se preusmjeravanje autobusa u ulice Bulevar cara Dušana, Kninska, Vidovdanska, Vuka Karadžića, odnosno preko stare autobuske stanice i dalje postojećom trasom.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!