BanjalukaDruštvoKultura

ROCK KARAVAN u susret 5. jubilarnoj banjalučkoj motorijadi Moto kluba ISTOK!

Peta, banjalučka motorijada, održaće se poslednjeg vikenda u julu, od 26. do 28.7.2019. godine na banjalučkoj tvrđavi Kastel, a u suret jubileju putuje i ROCK KARAVAN koji će najaviti nastupe FJUŽNA PRUGA uz CLASSIC ROCK OKTET, KOB, ĐORĐE DAVID I DEATH SAW, METALLICA TRIBUTE BAND, IRON MAIDEN TRIBUTE BAND, EPILOG!

Obećali smo mnogo dobrog rock’n’roll-a i vrhunskih muzičkih predstava sa više od 20 sati žive svirke, a počinjemo sa ROCK KARAVANOM koji će banjalučanima donijeti dio atmosfere koja ih čeka na na predstojećoj motorijadi MK ISTOK!

Prošlogodišnji ROCK KARAVAN prodefilovao je gradskim ulicama uz nastup Tupas Mene, a ove godine sa improvizovane bine na četiri točka za banjalučane sviraće Fjužna Pruga! Nastavljamo ono što smo prošle godine premijerno probali i odlučili da će postati tradicija kao najava naše motorijade… ROCK KARAVAN i ove godine će krstariti ulicama Banjaluke. Dragi sugrađani, srijeda 17.7.2019. od 19 časova, očekujte nas na ulicama našeg grada. Kamion prepun žestokog rock’n’roll zvuka praćen članovima našeg moto kluba. Vožnju ćemo završiti u našem Club House, gdje nastavljamo sa svirkom i druženjem uz dobre vibracije.

Ove godine svi vi koji uslikate Rock Karavan, podijelite fotku na društvenim mrežama uz hashtag #istokrockkaravan i #BLmotorijada učestvujete u nagradnoj igri… Fotke koje budu imale najviše lajkova osvajaju vrijedne nagrade..!!!

Ovogodišnji jubilej se obilježava u duhu promovisanja iskonskog uživanja u stilu pravih bajkera, koji cijene iskreno prijateljstvo, kvalitetno druženje i život po jedinstvenom bajkerskom kodu u kojem dominira poštovanje, poštenje i bratstvo koje ne može da se kupi!

Spremite se za 5. BANJALUČKU MOTORIJADU MOTO KLUBA ISTOK!

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!