Banjaluka

Umjetnici će oslikati pasaže u Banjaluci

BANJALUKA – Tri pasaža između Gospodske ulice i zanatskog centra mladi banjalučki umjetnici oslikaće na jesen, a zelena površina kod Pravnog fakulteta dobiće “smol skejl” instalaciju (malu instalaciju), rekli su iz Gradske uprave Banjaluka.

Projekti će biti izvedeni u okviru projekta “Malih intervencija”, za koje će, ukupno, iz ovogodišnjeg budžeta biti izdvojeno 50.000 KM. 

Loading...

“Tim za male intervencije je oformio gradonačelnik Igor Radojičić, a prema okvirnom planu, u ovoj godini biće realizovano najmanje pet malih intervencija”, kazali su u Gradskoj upravi.

Dodali su da se te intervencije odnose na izgradnju javne česme, oslikavanje pasaža, nove instalacije kod Pravnog fakulteta, kao i “veliko pospremanje” grada, koje će biti obavljeno na više desetina zapuštenih i zanemarenih lokacija.

Predviđena je realizacija više od 50 intervencija, a većina ih je planirana za septembar, kada bi trebalo da budu riješene sve formalnosti i procedure u vezi s ovim intervencijama.  

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!