Magazin

Louis Vuitton nakit inspirisan srednjovjekovnim heroinama

​Najnovija Louis Vuitton kolekcija nakita kreirana je kao omaž opakoj i odvažnoj ličnosti X hromozoma.

Vibracija koja rezonuje ovom kolekcijom, nazvanom Riders of Knights, jeste odvažna, predivna i pomalo bezobrazna. Pedesetodjelna kolekcija nakita nije ni nalik bilo kojoj drugoj i sadrži besprekorno dizajnirane linije minđuša, ogrlica, prstenja i narukvica. Svaki komad nakita je dekorisan visoko kvalitetnim dijamantima i dragim kamenjem, što samo doprinosi njihovoj privlačnosti i ličnosti.

Loading...

Glavni komad u kolekciji jeste Royame čoker ogrlica. Inspirisana gorgetom, fantastična ogrlica sadrži svjetlucavu mrežu od 1.600 dijamanata i malenih safira, kao i kraljevski plavi safir težak 19.31 karata. Ljepota i ekspertiza Louis Vuitton izrade isijavaju kroz ovaj nevjerovatni komad.

Reine ogrlica je još jedan komad koji se izdvaja, a dekorisana je sa 153 karata akvamarina i 24-karatnim skupom dijamanata. Možemo slobodno reći da je ova raskošna kreacija pogodna za kraljice i princeze.

Kreativni direktor, Frančeska Amfitheatrof objašnjava: “Riders of Knights kolekcija je zapravo inspirisana srednjevjekovnim heroinama koje su promijenile tok istorije svojom snagom i voljom. Željela sam da predstavim ideju snage kroz lance, oklope, amulet i mačeve. U pitanju je zaista radikalna promjena u izgledu za Louis Vuitton nakit, ali svi komadi se mogu prepoznati, dok smo naravno koristili samo najbolje drago kamenje”.

Juvelirska kolekcija je elegantna, predivna i puna glamura.

(Luxlife)

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!