Banjaluka

Nova oprema za centralno grijanje za školu u Bočcu

BANJALUKA – Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je danas da je sa Ministarstvom prosvjete i kulture Republike Srpske dogovoreno da bude nabavljena nova oprema za područnu Osnovnu školu “Vojislav Ilić” u Bočcu.

Radojičić je novinarima rekao da je sa resornim ministarstvom dogovoreno da se troškovi podijele, kako bi Škola u Bočcu ponovo dobila grijanje.

“Potrebno je nabaviti novi kotao i postaviti novu instalaciju. Već je sprovedena javna nabavka. Grad i resorno ministarstvo zajedno mogu izdvojiti sredstva kako bi oprema bila obezbijeđena i postavljena prije početka sezone grijanja, a, možda, prije početka školske godine”, rekao je Radojičić.

On kaže da postupak dogradnje i opremanja Osnovne škole “Branko Radičević” u naselju Starčevica ne vodi grad već resorno ministarstvo i izrazio nadu da će sa početkom školske godine sve biti u funkciji.

“Grad radi projekat dogradnje Osnovne škole ‘Miloš Crnjanski’. To je škola kojoj je potreban dodatni prostor. U toku je procedura projektovanja”, istakao je Radojičić.

Osnovna škola “Branko Radičević” dograđena je sa osam novih učionica, koje bi, prema informacijama iz ove obrazovne ustanove, trebalo da budu opremljene do 15. avgusta.

U toku raspusta grad sanira i obnavlja ukupno 16 gradskih i prigradskih škola u okviru plana čija je vrijednost 600.000 KM.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!