Sport

Odlična sezona plivačkog kluba Olimp

U plivačkom klubu Olimp zadovoljno trljaju ruke. Sezona je bila odlična kaže sportski direktor Miodrag Čeko. Kao šlag na tortu došlo je Svjetsko prvenstvo u vodenim sportovima koje je nedavno završeno u Južnoj Koreji. Tamo je Emir Muratović potvrdio B normu za Olimpijske igre i kako sada stvari stoje ima najveće šanse da se nađe u Tokiju.

“Bilo je fantastično. Popravio je rekord za deset stotinki. Napravio je rezultat koji smo očekivali, a možda je čak mogao da bude i brži, tako da će se defitivno uz Mihajla Čeprkala i Nikolu Bjelajca boriti za olimpijske norme”, kaže Miodrag Čeko, sportski direktor PK Olimp.

Pored Muratovića, vrijedne rezultate ostvario je i junior David Vučić. Ušao je u polufinale EYOF-a, a naredne sezone očekuje ga Evropsko prvenstvo, a Čeko se nada da bi mladi član Olimpa tamo mogao do medalje. 

“Naredne godine očekujemo nastup na Olimpijskim igrama, ali i Evropsko prvenstvo za juniore na kojem očekujem da se David Vučić nađe u finalu, pa možda i da osvoji neku od medalja”, kaže Miodrag Čeko, sportski direktor PK Olimp.

Nadaju se u Olimpu da će nastaviti uzlaznom putanjom. Za prošlu sezonu kažu da je bila dobra, a ove su premašili i sopstvena očekivanja. Još kada se u takmičarski ritam vrati Nikola Bjelajac, Olimp će biti u punom kapacitetu da dodatno poboljša rezultate na međunarodnoj sceni.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!