Hronika

Banjaluka: 44 udesa tokom vikenda

Na području Policijske uprave Banjaluka tokom vikenda dogodile su se 44 saobraćajne nezgode u kojima je povrijeđeno 13 lica, saopšteno je iz ove uprave.

Sedamdesetpetogodišnji pješak povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u subotu, 24. avgusta, u 20.30 časova u Ulici Sime i Ilije Partala u Banjaluci. 

Loading...

U ovoj nezgodi učestvovao je automobil “pasat” kojim je upravljalo lice čiji su inicijali D.V. iz Banjaluke. 

Uviđaj na mjestu nezgode obavili su pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka, a obaviješten je dežurni tužilac banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva koji nije izlazio na lice mjesta. 

Dvadesetčetvorogodišnji vozač automobila “golf” čiji su inicijali D.S. iz Prnjavora, te dvadesetdvogodišnji suvozač povrijeđeni u saobraćajnoj nezgodi kada je to vozilo sletjelo sa kolovoza na regionalnom putu Prnjavor-Čelinac, u mjestu Drenova, opština Prnjavor. 

Uviđaj na licu mjesta obavili su pripadnici Policijske stanice Prnjavor, a obaviješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka koji nije izlazio na lice mjesta. 

Iz Policijske uprave Banjaluka pozvali su vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, naročito one koji se odnose na ograničenja brzine kretanja vozila. 

Vozačima je poručeno i da ne započinju i ne upravljaju u saobraćaju pod dejstvom alkohola i opijata, da vožnju prilagode uslovima i stanju na putevima te da odgovornim ponašanjem zaštite sebe i druge učesnike u saobraćaju.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!