Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Magazin

Ubistvo Jelene Marjanović i na TV ekranima, najavljeno snimanje serije

Misteriozno ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović zainteresovalo je Predraga Gagu Antonijevića, koji je, kako je najavio, u martu početi snimanje nove serije “Pjevačica”.

“Scenario će raditi Nataša Drakulić sa timom saradnika. Pokušaćemo da otkrijemo šta se desilo na nasipu. Donijećemo novi žanr na male ekrane. I pokazati svijet bijelih magova i vračeva”, otkrio je reditelj na konferenciji za medije.

Ko je ubio pjevačicu Jelenu Marjanović – pitanje je koje se najčešće postavljalo u medijima od proljeća 2016. U Višem sudu u Beogradu počelo je “suđenje decenije”. Zoran Marjanović, suprug ubijene pjevačice, koji je optužen za ubistvo, izjasnio se nakon čitanja optužnice, da nije kriv.

Jelena je nestala 2. aprila 2016, a po pronalasku njenog tijela, na njenoj ruci nije bilo burme, koju inače nikada nije skidala.

Prema optužnici, Zoran Marjanović je sa sada pokojnom suprugom i maloljetnom ćerkom Janom 2. aprila 2016. godine oko 17 sati dovezao na nasip u Borči. Jelena je otišla da trči, a on je ostao sa ćerkom. Međutim, iskoristivši Jelenino povjerenje, Zoran ju je namamio da se spuste u podnožje nasipa na kanalu, dok je dijete ostalo na nasipu, a potom je, po navodima u optuznici, u kanalu ubio.

Nova serija biće samo inspirisana ovim događajem, a premijera će biti najvjerovatnije tek na jesen 2020. godine.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button