Magazin

Kakve promjene vas očekuju do kraja godine na ljubavnom planu

Planetarna kretanja do kraja 2019. nagovještavaju korjenite promjene i dešavanja koja će imati velikog odjeka i kod zauzetih osoba i kod onih slobodnih.

Ovan: U jesen oni koji još uvijek su sami tražiće ljubav i dalje. Svi slobodni Ovnovi imaće dosta muka s pronalaskom partnera, ako do sada nisu ga našli. Oni zauzeti, trudiće se da poprave svoj emotivni život.

Loading...

Dolaskom zime neki od Ovnova naći će se na raskrsnici veza i odnosa. Kad shvate da njihov trud nema odjeka, okrenuće leđa partneru i otići. Ne odnosi se to na sve Ovnove, neki Ovnovi daće sve od sebe da zadrže voljenu osobu bez obzira na kompromise.

Bik: Tokom jeseni puno Bikova snosiće posljedice ljetnih avantura, pokušavati na sve načine da to ostane samo na tome. Neki će i uspjeti, dok će drugi ljetnu avanturu graditi u ozbiljan odnos.

Dolaskom zime primiriće se i strast Bikova. Samo oni koji su još slobodni tražiće svoju srodnu dušu. Zima za mnoge bikove koji su u vezama nosi i odluke planiranja zajedničke budućnosti ili braka.

Blizanci: U jesen većina Blizanaca biće spremna na nove početke. To se najviše odnosi na one koji godinama izbjegavaju ozbiljne veze ili brak. Sada će biti spremni i na takve korake.

U hladnim danima zime, Blizanci će se posvetiti partneru i uživati u dugim zagrljajima i strastima. Sve će podrediti svojoj sreći, te će i druga strana moći opušteno voljeti.

Rak: U jesen prilično trnovit put za one koji su u emotivnim vezama i brakovima. Partner i vi ćete funkcionisati kao na klackalici, biće potrebno mnogo obostranih kompromisa, a nekako ćete i vi i druga strana često biti tvrdoglavi i tjerati inat jedno drugom. Slobodnima s druge strane, situacija u potpunosti ide na ruku. Nove osobe se pojavljuju u vašem životu, vi ste voljni da uživate, istražujete, da se provodite kao nikada do sada.

Dolaskom zime u ovom periodu se neke od prekinutih veza mogu obnoviti, bilo da su iz prošlosti, bilo da su iz prvog dijela ove godine. Neko vam se vraća i sada se vraća na pravi način oboje ste prošli neke teške momente i sada je vrijeme da se ponovo povežete. Slobodnim Rakovima zima donosi jednu veliku ljubavnu priču, osobu koja je fatalna po vas i u koju ćete se brzo i intenzivno zaljubiti.

Lav: Dolaskom jeseni slijedi vam još jedna “doza” pomračenja koja se vezuje za vaše polje ličnosti i polje emotivnih i bračnih partnerstava. Ovo je posljednji period kada se morate istinski boriti za svoje ljubavne priče. Slobodni Lavovi i u ovom periodu su u svom standardnom raspoloženju, uživanje, sloboda.

Ipak će zima donijeti rješenje za poljuljane odnose. Naravno, moraćete se vratiti na priče koje ste do sada propuštali s voljenom osobom, kao i da priznate neke svoje greške.

Slobodni Lavovi će za to vrijeme morati da prođu turu vraćanja bivših partnera, a neki od vas će morati priznati sami sebi da su možda pogriješili što se nisu više potrudili u prošlosti oko neke osobe.

Djevica: Za vrijeme jeseni, ako su neke od emotivnih veza prekinute u prvoj polovini godine, u ovom dijelu može doći do obnove odnosa. Što će se kod Djevica u braku, kod nekih od vas doći će do prekida u tajnim pričama.

Dolaskom zime neke ljubavne priče vam se vraćaju, i više je nego izvjesno da će ovoga puta i ostati. Mnoge veze sada idu prema vjeridbama, zajednici, braku, čak i prinovama.

Vaga: Dolaskom jeseni oni koju su sačuvali brak ili vezu, mogu biti mirni, napetosti će popuštati. Tolerancija je nužna, a vi znate kako je zadržati. Slobodne Vage prepuštene su strastima, sve dok ih ne pogodi prošlost i osoba koja je ostavila traga na njihovom srcu. Ponovo se započinju ljubavne igre.

Zima uz hladne dane donosi tople i lijepe partnerske odnose. Sve Vage koje su slobodne, naići će na svoju srodnu dušu i dobro čuvati taj odnos. Brakovi i veze u periodu zime nose mirne trenutke, konačan sklad.

Škorpija: Dolaskom jeseni, nekako sve dolazi na svoje mjesto, vi ste raščistili i sredili ono što je bilo do vas. Sada znate na čemu ste. To se odnosi na one koji su u braku ili dužoj vezi. Što se tiče slobodnih, vi ćete u ovom periodu nekako lutati, malo se vraćajući u prošlost, malo se aktivirajući oko novih osoba, iako ste svjesni da s njima možete imati samo avanturu.

Zima za slobodne je period da se ponovo povežu s nekim s kim su izgubili kontakt, čak i da eventualno uđu u odnos, koji bi za divno čudo, mogao biti prilično dobar i koji bi vas okupirao na neko duže vrijeme.

Što se tiče onih u emotivnim vezama i brakovima, stanje je u potpunosti mirno. Ljubav cvjeta kao nikada do sada, i vi i partner, ako već niste, sada se možete odlučiti za zajednički život ili ulazak u bračnu zajednicu.

Strijelac: U jesen Strijelci u emotivnim vezama i brakovima, do pred kraj ovog perioda, imatće problem u svojim bitnim odnosima. Postoje šanse da će neki od vas, baš početkom jeseni, konačno staviti tačku na vezu ili brak, ili će druga strana odlučiti da nema više šta da radi s vama. Slobodni pripadnici znaka će jednim velikim dijelom biti okrenuti prošlosti i postoji ozbiljna šansa da obnovite vezu s nekim ko vam je ranije bio partner.

U period zime u emotivnim vezama i brakovima još uvijek se mogu provlačiti neki stari problem. U bračnim zajednicama kreće jedan mirniji i ljepši period, a oni koji su u dužim vezama baš u ovom periodu bi mogli da se odluče na osnivanje zajednice ili ulazak u brak. Slobodni će naići na osobu koju su dugo gledali, ali tek sada su spremni da se i konkretno pokrenu i uspiju.

Jarac: U jesen oni koji su zauzeti imaju priliku da premda donekle stabilizuju situaciju s voljenom osobom, ali će to biti prilično zahtjevan zadatak. Za to vrijeme slobodni Jarčevi uglavnom uživaju. Neke veze iz prošlosti će ponovo doći na dnevni red, pa vidite da li vrijedi dizati ih iz pepela ili ne. Noviteti se smjenjuju kao na traci, vaše je samo da uživate.

Kroz period zime one veze koje su uspjele da prežive bure i oluje tokom proteklog dijela 2019, sada već imaju priliku da se oporave i stabilizuju. Za slobodne Jarčeve nastavlja se period s velikim mogućnostima za nove, neuobičajeno lijepe i romantične ljubavne priče.

Vodolija: Jesen je vrijeme je za ispravljanje situacija, ali to ni u ovom periodu neće ići lako. Neke odnose neće biti moguće spasti. S druge strane, oni koji su u dužim emotivnim vezama mogu otići i u drugu krajnost naglo se odlučiti na početak zajedničkog života ili braka. Što se slobodnih tiče, neki od vas se odlučuju na povratak bivšem partneru, a oni drugi kreću u ljubavna osvajanja bez kraja i konca, naravno.

Dolaskom zime neki od zauzetih pripadnika ovog znaka koji su u prilično lošim vezama i brakovima, sada će moći dobrim dijelom da poprave situaciju s partnerom i da vezu vrate u normalan kolosijek. Što se tiče onih koji su slobodni, slijedi vam još jedan osvrt na prošlost, ali ovog puta ste i vi i druga strana spremni na svaki kompromis, pa se obnovljene veze mogu oporaviti i trajati.

Ribe: Jesen donosi probleme kod svih koji su u bilo kakvom tipu zabranjenog odnosa, bilo da ste slobodni ili zauzeti pripadnik ovog znaka. S nekim dilemama ćete u svojim mislima definitivno završiti i shvatiti ko su osobe kojima se trebate okrenuti i posvetite im svu svoju pažnju i ljubav.

Dolaskom zime slobodne Ribe imaće voljenu osobu pored sebe. Postoji mogućnost zbog nepovjerenja da se povremeno kod partnera probudi ljubomora. Što se tiče onih koji su u vezama i brakovima, vi ulazite u jedan puno bolji ljubavni period, tako da će mnogi planirati brak ili prinovu, piše Atma.hr.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!