Društvo

Dodjela koncesije za izgradnju odmorišta na auto-putu Banjaluka-Gradiška

Vlada Republike Srpske pokrenula je postupak dodjele koncesije za izgradnju odmorišta Lužani, sa pratećim sadržajem i benzinskim stanicama, na auto-putu Banjaluka-Gradiška.

Postupak dodjele koncesije Vlada pokreće na osnovu inicijative, koju je privredno društvo “Super petrol” iz Banjaluke dostavilo Ministarstvu saobraćaja i veza Republike Srpske.

Loading...

– Vlada Republike Srpske je 2010. godine utvrdila javni interes za dodjelu koncesije za izgradnju odmorišta Lužani. U skladu sa Zakonom o koncesijama pribavljeno je mišljenje Pravobranilaštva Srpske, Ministarstva trgovine i turizma, Javnog preduzeća “Auto-putevi” i opštine Gradiška – ističe se u odluci o dodjeli koncesije, koju je Vlada donijela na jučerašnjoj sjednici.

Po stupanju na snagu ove odluke, a shodno Zakonu o koncesijama biće raspisan javni poziv za dodjelu koncesije za izgradnju odmorišta Lužani sa pratećim sadržajem i benzinskim stanicama.

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!