Hronika

Mladić u Kneževu pretučen zbog preticanja

KNEŽEVO – Dva lica uhapšena su juče zbog sumnje da su nakon verbalnog sukoba i fizički napali dvadesetšestogodišnjaka zbog preticanja na putu u Kneževu.

Naime, na regionalnom putu Кneževo-Travnik, u ulici Drage Vranješa je juče u 19.50 časova nakon preticanja došlo do verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba, u kojem je dvadesetšestogodišnjak zadobio povrede, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

“Jedno od lica lišenih slobode je pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, koji nije bio na dužnosti, a u skladu sa utvrđenim činjeničnim stanjem dostaviće se informacija Službi za zaštitu integriteta i zakonitosti u radu MUP RS, radi preduzimanja mjera i radnji iz njihove nadležnosti”, saopšteno je.

O svemu je obaviješten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se preduzmu sve potrebne mjere i radnje sa ciljem utvrđivanja svih okolnosti zaprimljene prijave u skladu sa čim će se i izvršiti kvalifikacija događaja.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!