Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

Uhapšen zbog napada na ženu, pa napao i policajca

GRADIŠKA – Policija je u Gradišci uhapsilai V.N. iz ovog mjesta zbog sumnje da je izvršio krivična djela nanošenje tjelesne povrede, proganjanje i sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Policijskoj stanici Gradiška juče oko 2.00 časa prijavljeno je da je V.N. fizički napao žensku osobu i nanio joj povrede.

“Postupajući na osnovu prijave, policijski službenici su došli do saznanja da V.N. već duže prati i uznemirava oštećenu, te da je u subotu, 16. novembra, oko 23 časa fizički napao i nanio joj povrede”, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Osumnjičeni je juče uhapšen, a potom je pokušao da pobjegne iz prostorija Policijske stanice. Tom prilikom je fizički napao policijskog službenika, pocijepavši mu dio uniforme i nanijevši mu povrede.

O ovom slučaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je dao nalog da protiv V.N. bude dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

Iz Policijske uprave Gradiška su osudili svaki vid nasilnog ponašanja i napada na policijske službenike i pozvali građane da se uzdrže od ovakvih ili sličnih ponašanja.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button