Banjaluka

Sutra modna revija „Baš po mjeri“

27.11.2019.27.11.2019.Sutra modna revija „Baš po mjeri“

Četvrta modna revija osoba s invaliditetom, pod nazivom „Baš po mjeri“, biće održana sutra, 28. novembra s početkom u 19 časova u Banskom dvoru.

Ovogodišnji moto revije je „Mogu sve što poželim“ sa željom da se javnosti ukaže na mogućnosti osoba sa invaliditetom, a ne samo na “nedostatke”.

U ulozi modela naći će se 29 žena i 16 muškaraca sa različitim vrstama invaliditeta, koji će nositi kreacije dizajnerke Aleksandre Ivanković. Svaki učesnik će nositi svoju „po meri“ skrojenu odjevnu kombinaciju, sa detaljima zmijanjskog veza, prirodnim materijalima i zemljanim bojama.

-Želja nam je da predstavimo osobe sa invaliditetom u jednom novom svjetlu i pokažemo šta se sve može, s jedne strane, kao i to da ukažemo na činjenicu da je invaliditet samo jedna karakteristika koja ne određuje osobe koje ga posjeduju.  Nadalje, želimo da pošaljemo poruke koje će uticati na stvaranje preduslova za samostalan život osoba sa invaliditetom, te otvoriti mogućnosti za njihovo učešće u svim oblastima života i rada – saopštila je doktorica Snežana Kutlešić-Stević, organizator i idejni tvorac ove revije.

U pratećem dijelu programa nastupiće Etno grupa “Iva”, hor “Castratonica”, a predstaviće se i akademski plesni klub „Habanera“.

U organizaciji događaja učestvuje više od 50 volontera.

Podijeli sadržaj? Facebook Google+ Twitter Pinterest

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!