Hronika

Lice povrijeđeno na građevini odbilo hospitalizaciju

Pacijent čiji su inicijali P.L. (34), koji je teže povrijeđen kada je pao sa stambene zgrade u banjalučkom naselju Borik tokom izvođenja građevinskih radova, odbio je hospitalizaciju u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske i samovoljno napustio ovu zdravstvenu ustanovu.

Pacijent je dovezen u Urgentni centar sanitetskim vozilom Doma zdravlja Banjaluka juče u 12.50 časova, saopšteno je iz UKC-a.

Iz Policijske uprave Banjaluka ranije je saopšteno da je lice čiji su inicijali P.L. teže povrijeđeno kada je tokom izvođenja građevinskih radova palo sa stambene zgrade u banjalučkom naselju Borik, te da je zbrinuto u Univerzitetskom kliničkom centru Srpske.

U saopštenju je navedeno da su službenici Policijske uprave Banjaluka juče postupili po prijavi da je u Ulici Novice Cerovića u Banjaluci lice P.L. palo sa prve etaže stambene zgrade.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici u saradnji sa republičkim Inspektoratom za zaštitu na radu.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naredio da bude dostavljen izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama. 

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!