Društvo

Poziv Stanivukoviću da se izvini zbog skrnavljenja spomenika

Član Glavnog odbora SNSD-a Aleksa Barudžija pozvao je danas banjalučki odbor PDP i njegovog predsjednika Draška Stanivukovića da se javno ogradi i izvini zbog skrnavljenja spomenika žrtvama banjalučkog zemljotresa.

Barudžija ističe da bi Gradski odbor odbor PDP-a, zbog sopstvenog digniteta, morao da se distancira od, kako ističe, sramnog postupka predsjednika svog podmlatka Ivana Begića koji je u subotu oskrnavio tzv. Krivi sat na Trgu Krajine.

Loading...

– PDP i Stanivuković lično mora jasno i glasno da kaže da li ih je sramota zbog Begićeve sramote kojom je uvrijedio sve Banjalučane, kakve god one političke orjentacije bili. Ovdje nema prostora za izvrdavanje i samo su dva moguća odgovora – da li Stanivuković podržava skrnavljenje spomenika ili osuđuje Begićevo ponašanje – rekao je Barudžija.

On je istakao da će PDP, ukoliko izostane izvinjenje, poslati jasnu poruku da je jedini smisao njihovog političkog djelovanja smišljanje „rijaliti skečeva“, a na nuđenje konkretnih političkih rješenja.

– Ako im je, pak, „rijaliti“ svrha sama po sebi, onda svog mladog glumca Begića slobodno mogu poslati u „Parove“ pa neka tamo zabavlja javnost, zajedno sa Zmajem od Šipova i sličnim likovima – ističe Barudžija.

Po njegovom mišljenju, skranavljenje spomenika na Trgu Krajine predstavlja još jedan pokušaj prikupljanja jeftinih političkih poena pod izgovorom navodne borbe za ljudska prava.

– Sve u svemu, ovo je već viđeno, ali i neuspješno, pošto je javnost, sudeći po reacijama, prozrela ovakve pokušaje manipulacije – rekao je Barudžija.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!