Hronika

Banjalučanin u Barlovcima hicima iz oružja ubio konja

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su B.T. iz Banjaluke zbog sumnje da je u Barlovcima hicima iz oružja ubio konja, potvrdila je portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić.

Ona je dodala da se B.T. sumnjiči za krivična djela mučenje i ubijanje životinja i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Loading...

– B.T. je osumnjičen da je u januaru ove godine usmrtio konja. Operativnim radom na terenu policija je došla do saznanja da on posjeduje i oružje. Od njega su oduzeti pištolj, lovačka puška i lovački karabin sa pripadajućom dokumentacijom – pojasnila je Mučibabićeva.

Osim toga, od njega je oduzeta i malokalibarska puška sa optikom i prigušivačem, automatska puška, vazdušna puška, poluatomatska puška i više komada metaka.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, a po komletiranju i dokumentovanju predmeta protiv osumnjičenog će u redovnoj proceduri biti dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima. 

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!