Hronika

Bratislava: Na mjestu gdje je pretučen Nikola, dogodilo se identično ubistvo

Slovačka policija traga za četvoricom mladića osumnjičenih da su u nedjelju popodne učestvovali u prebijanju Nikole Kosanića (22) u centru Bratislave, nakon čega je on preminuo na licu mjesta.

Četvorica osumnjičenih mladića, prema informacijama policije, govore srpski i za njima se intenzivno traga.

Loading...

Slovačka policija primila je poziv u nedjelju popodne da čovjek bez svjesti leži nasred ulice u centru Bratislave, ispred Glavne pošte. Po dolasku na licu mjesta mogli su samo da konstatuju smrt, a povrede uočene na mladiću odmah su ukazale na to da je pretučen.

Ispostavilo se da je okrvavljeni mladić 22-godišnji Srbin Stefan Kosanić iz Malog Popovića kod Sopota, koji je u Slovačku otišao kako bi radio. Prema riječima njegovih poznanika, ovo nije prvi put da je Kosanić otišao u tu zemlju.

– Bio je mnogo dobar dečko, vrijedan. Volio je da se druži i sestre su mu divne. Radio je u Slovačkoj i više puta je odlazio tamo. Jako sam potresena, svi smo u šoku – priča Stefanova komšinica.

Kako slovačka policija od nedjelje nije uspjela da uđe u trag napadačima, objavili su video-snimak sa sigurnosnih kamera na kojem se vide mladići, zamolivši građane da, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o njima, to jave. Naveli su i da napadači imaju između 20 i 35 godina.

Prema do sada poznatim informacijama, Kosanić i njegovi napadači se nisu poznavali, a pretučeni mladić prethodno je bio sa prijateljem u izlasku. Šta se tačno dogodilo, zasad je nepoznato i pojedinosti bi trebalo da utvrdi istraga.

Povodom ovog slučaja oglasio se i gradonačelnik Bratislave, rekavši da mu je žao zbog svega što je još jedan mladi život izgubljen.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!