Magazin

Franco Balkan snimio novi spot

Neobičnim outfitom najavio izlazak svog novog spota

Najavljen novi spot i novi singl za pjesmu Dante koji je radila produkcijska kuća Tempo Digital u kooperaciji sa MCStudio. Spot je sniman u Bosni i Hercegovini, a režirao ga je Željko Cvijetinović.

Prije nekoliko dana, uspješno je završeno dugo očekivano snimanje novog spota mladog sarajevskog pjevača i repera Franca za pjesmu Dante.

Franco_Balkan_Dante

Spot je sniman u BiH pod režiserskom palicom Željke Cvijetinovića u kooprodukciji sa Tempo Digital i MCStudiom iz Bijeljine. Iako je pjesma Dante već neko vrijeme dostupna na digitalnim platformama za stream i download, spot će ugledati svjetlo dana početkom januara 2020. i to na YouTube platformi, kao i na tv stanicama širom Balkana.

Ostaje nam da vidimo kakav spot je spremio ovaj mladi pjevač, a sudeći po garderobi, možemo očekivati zanimljive vizuale, koji dosta podsjećaju na američku muzičku scenu.

Franco Balkan je balkanski pop-rap reggaeton pjevač, tekstopisac i producent. Poznat je po svojim club, dancehall i electro pop-rap komercijalnim elementima koje kombinuje sa etno-balkanskim zvukom.

Pjesma Dante je dostupna na soundcloudu koju možete poslušati.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!