Politika

Čubrilović: Izvinjavam se javnosti što je mogla da vidi scene koje ne priliče Skupštini RS

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srspke Nedeljko Čubrilović tvrdi da skupštinsko rukovodstvo ne može zavesti red među ljudima koji taj red ne žele i da bi svi morali da poštuju parlamentrani Poslovnik o radu.

On je novinarima priznao da je bilo kršenja poslovnika tokom posebne sjednice o Programu reformi.

Loading...

– Rukovodstvo Skupštine je uradilo posao maksimalno, a red možemo imati samo ako to poslanici i svi učesnici u raspravi žele – rekao je Čubrilović.

On je istakao da se o Programu reformi BiH nije htjelo raspravljati u demokratskoj atmosferi.

– Izvinjavam se javnosti što je mogla da vidi scene koje ne priliče Narodnoj skupštini RS. Svi koji su izazivali incidente sada govore da su za to odgovorni oni koji su vodili sjednicu. Kada sam vodio sjednicu poslanici su opomenuti zbog prekršaja koje su činili, a bilo je nemoguće održati red – rekao je Čubrilović.

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je sinoć u parlamentu da je dokumnet koji je dostavljen u Skupštinu, u vezi s tačkom dnevnog reda – Informacija o Programu reformi, nije nikakva prevara, niti falsifikat kako to tvrdi opozicija.

Međutim, nastvaljene su njegove rasprave s poslanikom u Klubu SDS Nebojšom Vukanovićem, a nije manjkalo ni grubih riječi.

izvor: SrpskaInfo

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!