Politika

Stanivuković najavio proteste za četvrtak

BANJALUKA – Poslanik Partije demokratskog progresa (PDP) Draško Stanivuković pozvao je građane Republike Srpske na proteste, 26.decembra, u banjalučkom Parku “Mladen Stojanović”, protiv, kako je rekao, nasilja i lažnih dokumenata.

Nakon što su iz opozicije predali zahtjev policiji da odobri skup u četvrtak, Stanivuković je rekao da neće odustati i da će nastaviti borbu, jer se, kaže, ne boji ni ministra unutrašnjih poslova RS Dragana Lukača.

Loading...

Naveo je i da mu je član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik u skupštinskom restoranu psovao majku, vrijeđao ga te imao namjeru nasrnuti na njega, o čemu, navodno, ima i video-snimak koji planira objaviti danas u 17 sati.

Dodaje i da ima ljekarski nalaz kao dokaz za tužbu protiv Lukača, koji je, kaže, “zavrnuo ruke” i poslanici PDP-a Jeleni Trivić koja mu se suprotstavila.

“Osjećam se kao pobjednik iako sam dobio udarac, jer ga nisam vratio”, ustvrdio je.

Stanivuković je rekao da će organizovati i protest u Bijeljini a u znak protivljenja Programu reformi.

I poslanica PDP-a u Narodnoj skupštini Jelena Trivić je rekla da nema opravdanja za jučerašnje Lukačevo ponašanje u Narodnoj skupštini.

“Fizičko nasilje je juče po prvi put viđeno u parlamentu i s tim treba da se stane”, rekla je Trivić i dodala da su zbog svega bili onemogućeni da kažu svoj stav o Programu reformi i o tome će govoriti u banjalučkom parku u četvrtak.

Opozicionari traže ostavku ili smjenu Dragana Lukača.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!