Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Pojačana kontrola hotela i apartmana

25.12.2019.25.12.2019.Pojačana kontrola hotela i apartmana

Uoči novogodišnjih praznika, gradski inspektori intenzivno kontrolišu uslove smještaja u hotelima, hostelima, motelima kao i u individualnim objektima koji su u ponudi kao opcija „stan na dan“.

Načelnik Odjeljenja za inspekcijske poslove Janko Kecman, ističe da je osnovni cilj ovih kontrola provjera da li su gosti prijavljeni kao i kontrola samih uslova u smještajnim kapacitetima.

  • Kontrolišemo sanitarne uslove u sobama i apartmanima koji su u ponudi gostima, imajući u vidu povećan broj turista tokom novogodišnjih praznika. Takođe, intenzivirana je i kontrola ispravnosti hrane u restoranima, pogotovo u onima koji drže brzu hranu – navodi Kecman.

On dodaje da na terenu intenzivno rade sanitarna, zdravstvena i inspekcija za hranu, u uskoj saradnji sa Komunalnom policijom. Kecman naglašava da se, zbog praznika, dužna pažnja poklanja i prevenciji upotrebe petardi i drugih pirotehničkih sredstava.

  • Još jednom apelujemo na sve naše sugrađane da tokom praznike ne upotrebljavaju pirotehnička sredstva, jer mogu dovesti u opasnost i sebe i druge, ali i napraviti materijalnu štetu – zaključuje Kecman.

 

Podijeli sadržaj? Facebook Google+ Twitter Pinterest

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button