Društvo

Na skupovima u parku “Mladen Stojanović” najavljeno oko 700 ljudi

BANJALUKA – Organizatori protesta koji su najavljeni za danas u 18 časova u banjalučkom parku “Mladen Stojanović” u svojim prijavama naveli su da će na jednom skupu biti okupljeno oko 200 građana, dok su drugi najavili 500.

Potvrdio je to Miloš Brkić, načelnik Policijske uprave Banjaluka, nakon današnje redovne pres konferencije za novinare o satnju bezbjednosti za novembar.

On je rekao da cijeni da će oba skupa proći mirno te da će, iako se održavaju u istom parku, skupovi biti fizički odvojeni.

Naveo je da će ove skupove obezbjeđivati dovoljan broj policijskih službenika.

Kako je ranije saopšteno iz ove Uprave, policijski službenici izvršiće obezbjeđenje oba u skladu sa svojim ovlaštenjima.

Iz policije su pozivali građane da svoje stavove izražavaju mirno i dostojanstveno, u skladu sa propisima Republike Srpske, te da se uzdrže od narušavanja javnog reda i mira i drugih oblika nedoličnog ponašanja.

“Jedan zahtjev upućen je od narodnih poslanika Narodne skupštine Republike Srpske Draška Stanivukovića, Jelene Trivić i Nebojše Vukanovića a drugi zahtjev uputilo je Udruženje ”Čast otadžbine” Beograd'”, naveli su iz policije.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!