Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

Da srce pukne, majka nestale djevojčice zavapila: “Izdrži pile mamino”

Aleksandra i Robert Karimanović, roditelji nestale djevojčice Monike (12) koju je 20. novembra oteo višestruki silovatelj Ninoslav Jovanović (46) iz Malče kod Niša, uputili su joj emotivnu poruku u kojoj su joj poručili da bude jaka, da izdrži i da je jedva čekaju da se vrati kući.

– Mono, pile, majka je uz tebe, srce moje, znam da si jaka, znam da imaš želju za dalje. Pile mamino, samo hrabrost i biće ti bolje, i biće ti lakše da prebrodiš sve ovo, pile mamino. Vjerujemo u tebe, vjerujem da možeš da izdržiš. Neka se on kiti sa time, ali ti si jaka, pile moje. Ljubi te majka, puno te pozdravlja, srce, jedva čekamo da te vidimo, da te zagrlimo. Vjerujem da ti još više nas želiš da vidiš, ali budi srce moje hrabro i samo naprijed, uskoro se vidimo, čekamo te, želimo te. Samo gledaj da nam što prije dođeš kući – poručila je vidno potresena majka djevojčice, Aleksandra Karimanović.

Emotivnu poruku kćerki uputio je i otac Robert Karimanović, koji već danima traga za njom.

 – Kćeri, budi jaka, budi hrabra. Izvući ćeš se ti iz ove situacije ja sam siguran 100 posto. Budi jaka, samo to mogu da ti kažem – rekao je Robert.

Podsjećamo, Monike nema od 20. decembra kada je bez traga nestala na putu do škole. Četvrtog dana potrage policija je saopštila da se traga za Ninoslavom Jovanovićem, višestrukim silovateljem, koji je Moniku oteo.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button