Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

Monika razgovarala s policijom i otkrila detalje otmice

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, djevojčicu Moniku Karimanović je na prevaru uvukao u automobil kada je presreo na putu do škole, što i jeste bio njegov način djelovanja i u ranijim slučajevima.

Djevojčica Monika je u toku noći dala iskaz policiji i u prisustvu advokata objasnila im šta se sve dešavalo tokom nestanaka.

Državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković istakla je da je otmičar Ninoslav Jovanović “mučio i zlostavljao Moniku Karimanović”.

“Reći ću, a da ne ugrozim istragu, devojčica nam je rekla da su pešačili po pet sati, da joj je on stalno pretio i mučio je. Kad su policajci došli ona je samo rekla: ‘Nemojte da me povredite’. Ona je bila mučena i zlostavljana”, rekla je Biljana Popović Ivković za TV “Prva” i dodala da su policajci dnevno pretraživali i 36 sela gdje su mahom napuštene kuće, ali i groblja.

Ona je istakla i da je u ovom kraju normalno da se grade nadzemni objekti, te da je policija mislila da je tamo mogao da se skrije.

“Budite sigurni da ćemo ga uhvatiti”, naglasila je Popovićeva i rekla da najvjerovatnije nema pomagača, ali da je naoružan vatrenim oružjem, nožem i žiletom, prenijeli su mediji u Srbiji.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button