Društvo

Zabrana prevoza eksplozivnih materija tokom praznika

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izdao je naredbu o zabrani prevoza eksplozivnih materija u drumskom saobraćaju na teritoriji Srpske na Badnji dan, Božić i Dan Republike.

Prevoz eksplozivnih materija u drumskom saobraćaju na području Republike Srpske biće zabranjen od ponedjeljka, 6. januara, od 12.00 časova do utorka, 7. januara, do 24.00 časa, te u četvrtak, 9. januara, od 00.00 do 24.00 časa.

Loading...

“Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, policijske uprave i policijske stanice za navedene dane neće izdavati odobrenja za prevoz eksplozivnih materija. Od zabrane je izuzet prevoz pirotehničkih sredstava za izvođenje najavljenih vatrometa”, saopšteno je iz MUP-a Srpske.

U saopštenju je navedeno da će, s ciljem bezbjednosti učesnika proslave Dana Republike Srpske – 9. januara, na području Banjaluke od 7.00 do 19.00 časova biti zabranjen saobraćaj za teretna vozila iznad 3,5 tone ukupne mase svim ulicama izuzev Bulevara vojvode Stepe Stepanovića, Bulevara vojvode Petra Bojovića, Bulevara srpske vojske, te ulica Knjaza Miloša, Branka Popovića, Manjačkih ustanika, Omladinske i Krajiških brigada.

“Zabrana se ne odnosi na teretna vozila javnih i komunalnih službi i vozila koja će biti angažovana u aktivnostima povodom obilježavanja svečanosti”, naveli su iz MUP-a. 

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!