Društvo

Đokić: Srpska je vječna i to niko neće moći promijeniti

Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić čestitao je građanima Republike Srpske 9. januar – Dan Republike, ističući da je Srpska vječna i da niko, ništa i nikada tu činjenicu neće moći promijeniti.

“Republika Srpska je nastala kao vjekovna težnja srpskog naroda na ovim prostorima za slobodom, autonomijom, sopstvenim imenom i državom. Kao takva, ponosna i voljena, trajaće vječno”, istakao je Đokić u čestitki.

On je naveo da svi treba da nastave da rade na ekonomskom razvoju Republike Srpske, kao i povećanju životnog standarda njenih građana. “Republika Srpska proslavlja još jedan od svojih mnogih rođendana koje ćemo zajedno slaviti i u budućnosti. Raduje činjenica što ga svake godine proslavlja jača, uspješnija i ponosnija”, istakao je Đokić.

On je napomenuo da je u proteklim godinama ostvareno i započeto mnogo uspješnih projekata u oblasti energetike, infrastrukture, finansijske stabilnosti, povećanja plata i penzija.

“Nećemo stati na tome. Pred nama je još mnogo posla. Nastavićemo da radimo predanije i požrtvovanije kako bi Republika Srpska svaki rođendan dočekala ekonomski što uspješnija i perspektivnija, jer je to najbolji način da razvijamo Srpsku u 21. vijeku. To je naša želja i obaveza”, istakao je Đokić.

On je rekao da na ponos svih Republika Srpska godinama dokazuje svoj demokratski kapacitet o čemu svjedoči snaga i stabilnost njenih institucija. Đokić je pozvao građane Srpske da dođu 9. januara na Trg Krajine u Banjaluci, kako bi zajedno obilježili Dan Republike.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!