Kultura

Kameron pokazao koncept Avatar 2: Ovakve reakcije nije očekivao

Džejms Kameron predstavio je koncept art za Avatar 2, ali reakcije na društvenim mrežama nisu bile kakve su iz studija očekivali.

Umjesto da se izazove uzbuđenje obožavatelja, kritičari su razapeli Kamerona zbog više od 10 godina razlike između filmova. Naime, Avatar je izašao 2009. godine dok je njegov nastavak već nekoliko puta odgađan.

Loading...

Kadrovi koji prikazuju kako će Avatar 2 izgledati predstavljeni su na Sajmu potrošačke elektronike 2020 (CES) u Las Vegasu. Fotografije su potom objavljene na službenom profilu Avatara. “Nećete se tek vratiti na Pandoru – istražićete nove dijelove svijeta”, piše uz njih.

“Neko treba reći Kameronu da je troje ljudi uzbuđeno oko Avatara 2. Vrijeme je da mu neko to kaže”, jedna je od reakcija na Tviteru. “Sjeća li se uopšte neko što se dogodilo u Avataru…”, “mislio sam da je Kameron snimio već 5 ili 6 filmova u međuvremenu”, još su neki od komentara. Naravno, javili su se i brojni fanovi koji ne mogu da dočekaju izlazak filma.

In the #Avatar sequels, you won’t just return to Pandora — you’ll explore new parts of the world. Check out these brand new concept art pieces for a sneak peek at what’s to come. pic.twitter.com/bfZPWVa7XZ

— Avatar (@officialavatar) January 7, 2020

“Bitna stvar za mene nije kada film izađe, već proces njegovog nastajanja”, izjavio je reditelj, te dodao da bi volio kada bi nastavci Avatara bili puštani “u najmanjem mogućem razmaku”.

Zoe Saldana ponovo će se naći u ulozi princeze Nejriti, a Semjuel Vorington i u nastavku tumači Džejka Salija. Boginja naučnofantastičnih filmova Sigorni Viver i negativac Stefan Lang takođe učestvuju u nastavku, iako su njihovi likovi umrli u prvom dijelu.

Kameron je istakao da će nastavak imati “porodično-zatvorsku” tematiku, šta god to značilo. Najavio je još i da će svaki nastavak biti film za sebe, u slučaju da spadate u ona tri odsto koji nisu gledali prvi dio. 

Smješten nekoliko godina nakon događanja u prvom dijelu, Sali je sada poglavica, a Nejriti velika sveštenica njihovog klana, iako će se radnja filma odvijati oko njihove djece. Ono što je još poznato je da će oni krenuti na putovanje iznad šuma Pandore u podvodne i vulkanske nivoe video igrice, od čijeg okuženja će nam “pasti vilica”, obećava reditelj.

Shodno činjenici koliko traje pisanje scenarija i koliko dugo je film u pripremi, sve ovo lako može biti promijenjeno, prenosi Index.hr.



Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!